Aktuelt

UFO-fenomenet:
Informasjon og dokumentasjon

Aktuelt

Fredag 6. desember 2013, kl. 09.50, ble dette bildet tatt over Hokksund. Link til reportasjen.
Til høyre foto av Ghost rocket over Cusco i Peru.

Foto: Frank R. Furuhaug

Tatt på dagtid 25. august 2011

Onsdag, 4. desember: «Ildkule over Hof». Sitat:”Det så ut som et vanlig stjerneskudd som var på vei til å slokne. Men så blusset det opp igjen. Ildkula var først rød, så blå, før den skiftet farge til gul. Den hadde en stor, lang hale.”

Søndag 24. november. Enda en Ghost rocket over Norge: «Meteor over Ankersskogen?» Reportasje med bilde.

Ny artikkel på Nyhetsspeilet: Geoge Van Tassels utenomjordiske kontakt.

Daglige observasjoner av sjeldne ‘ildkuler’ over Sør Norge.

Onsdag 6. november:
En rekke norske media rapporterer om at en meteor/ildkule ble observert over store deler av Sør-Norge onsdag kveld ved 20. tiden.

Torsdag kveld ved 19. tiden:
Gro så mystisk ildkule: Den lyste veldig opp og hadde masse gnister rundt seg.

Sent fredag kveld:
Så glødende ildkule på himmelen.

Søndag 10. november:
Var det satelitten over Buvatnet? Fotografen kaller bildet lysende himmellegeme, og tror det mest sannsynlig dreier seg om en meteor.
Hvorfor rapporteres det nå omtrent hver dag om det Røed Ødegaard betegner som sjeldne ildkuler og hva er dette egentlig?

Som nevnt under historikk, dukket dette spesielle fenomenet skapt av utenomjordiske fartøy, for alvor opp like etter andre verdenskrig. En uke etter at USA hadde foretatt en kjernefysisk prøvesprengning på Bikiniøyene i Stillehavet i juli 1946, kom det hundrevis av ildkuler – les Ghost rockets, over Sverige. I 1948 ble det og gjentatte ganger observert uvanlige ‘grønne ildkuler’ over de stedene i New Mexico hvor det foregikk utvikling og produksjon av atomvåpen.
Fenomenet Ghost rockets skapes altså som en advarsel til oss.
Mer om dette fenomenet, samt videoen nedenfor.

Hva ønsker andre sivilisasjoner nå å advare oss mot?

I midten av november 2013, starter arbeidet med å fjerne brenselstavene i reaktor 4 i Fukushima kraftverket. P.g.a. skadene det fikk i 2011, regnes denne operasjonen som svært risikabel og hvis noe går galt, vil de radioaktive utslippene kunne bli mange ganger større enn ved Chernobyl ulykken(Kilder: CNN, BBC News, Politiken, mfl.)

Fireballs in the sky could actually be UFOs – detailed analysis.

Ny dokumentar om UMMO kontakten – informasjon gitt til oss fra en utenomjordisk sivilisasjon.

‘Meteor’, ‘ildkule’ eller noe helt annet?
I følge informasjon som ble gitt våren 2011 av den svenske kontaktpersonen Sten Lindgren, ville denne spesielle type UFO-fenomen, tidligere kjent som Ghost Rockets, om kort tid bli sett på våre kanter.
Se nyhetsoppslag, video og bilder nedenfor.

Hva er typisk for dette fenomenet?

  • Dukker plutselig opp.
  • Hastigheten på objektet kan så variere fra langsom til meget hurtig. Varigheten av observasjonen vil derfor og være forskjellig; fra noen få opp til 10-12 sekunder er mest vanlig, i enkelte tilfeller mye lenger.
  • Ser ut som en ild-eller lyskule, enten hvit, rød, gul eller blågrønn, ofte med hale.
  • Omgivelsene lyses kraftig opp – noen ganger så sterkt at det kan minne om sollys eller fullt dagslys. Kan for enkelte virke nifst og uhyggelig.
  • Objektet passerer i en høyde som kan variere fra noen få hundre, til flere tusen meter over bakken.
  • Forsvinner meget raskt, ofte i form av en eksplosjon, enten en ren ‘lys-eksplosjon’, eller med lyd.
  • Kan mange ganger bli borte bak horisonten som om ‘det slo ned’, uten at en finner tegn til noe nedslag.

I følge Sandqvist er forklaringen er at et utenomjordisk bemannet fartøy, (enten et speider-eller moderskip), plutselig dukker opp. Skipet ankommer i meget stor hastighet og foretar så en veldig rask nedbremsing. Dette forårsaker den meteor eller rakettlignende effekten i form av en lysende ildkule, ofte med hale. Til slutt forsvinner fartøyet like raskt som det dukket opp. Den plutselige akselerasjonen idet fartøyet blir borte gir da effekten ‘lys-eksplosjon’ enten med eller uten lyd. (Kilde: Erland Sandqvist. Spökflygarna -46).

Det er veldig sannsynlig at spøkelsesrakettene fra 1946 og var en advarsel til oss om våre tåpelige kjernefysiske eksperimenter. I New Mexico ble det i 1948 gjentatte ganger observert uvanlige grønne ildkuler over anleggene hvor atombomber ble lagret og produsert. Det spesielle dengang var at fenomenet kun viste seg der og ingen andre steder.
Kilde: UFO-FBI connection, av Bruce Maccabee.
I dag finnes det ca. 20 000 atombomber med en sprengkraft som kan utslette alt liv på denne planeten mange ganger. Alle kjenner til at atomkraftverk produserer radioaktivt avfall. Det som er mindre kjent er at de og skaper forurensning på eteriske nivåer som dagens vitenskap ikke er i stand til å måle. Kilde: Benjamin Creme).
UFOer som befinner seg over kjernefysiske rakettbaser, gir oss gang på gang advarsler. Er det ikke derfor logisk at vi på grunn av vår bruk av atomkraft med sine destruktive virkninger eller et mulig kjernefysisk ragnarok, at Spøkelsesrakettene og dukker opp på nytt som en advarsel til oss fra rombrødrene?

I følge informasjon som foreligger i Robert M. Stanleys nyeste bok: Covert Encounters in Washington D.C., har rombrødrene flere ganger kontaktet amerikanske presidenter og uttrykt sin bekymring over vårt arsenal av kjernefysiske våpen. Noen eksempler er Eisenhower som i tidsrommet mellom 1957 og 60 hadde flere møter med Valiant Thor fra Venus, samt Gerhald Ford som den 18. februar 1975 og ble oppsøkt av et individ fra Venus. Begge ganger kom de med samme oppfordring: «Kvitt dere med atomvåpen!»
Når startet dette fenomenet for fullt? Se under historikk.

27. juli 2011:»Dusinvis av mennesker så en mystisk ildkule falle fra himmelen, mens den gav fra seg et kraftig lys. Fenomenet ble forklart som alt fra UFO til kinesisk lanterne. Kystvakten lette så etter vrakrester, men uten resultat». Konklusjon: «Et uløst mysterium». Action News, Florida, USA,

Dette objektet, som kunne observeres i flere minutter, ble 25. august 2011 fotografert på dagtid over Cusco i Peru. Det ble forklart som ildkule, meteor eller UFO. Link til video.

14. september 2011, ble dette objektet observert over Arizona, Nevada og den sørlige delen av Kalifornia. Spørsmålet som ble stilt: «Var det muligens en meteor eller ildkule?» Link til video.

Her er et utvalg av bilder, flere hentet fra nyhetsreportasjer(YouTube). På noen av disse opptakene kunne objektet observeres i flere minutter.
For større versjon, klikk på bildet.

Lake Erie, Kanada, september 2011.
På denne videoen kan en se hvordan
objektet ‘slipper’ halen og forsvinner!
Link til video

AktueltBakgrunnsinfoOm rombrødreneTåkeleggingenKontaktpersonerUFO-teknologien|
 VitneprovOffentliggjøringUFO videoerLenkerLitteraturlisteForedragKontakt