Kontaktpersoner for rombrodrene

UFO-fenomenet:
Informasjon og dokumentasjon

Kontaktpersoner for rombrødrene

George Adamski (1891-1965)

Den mest kjente av alle kontaktpersonene. Formidlet blant annet råd fra rombrødrene til John F. Kennedy under Cubakrisen i 1962.   

Fikk gjennom sin kontakt med rombrødrene god innsikt i deres teknologi. Ble så ‘headhuntet’ av amerikanske myndigheter for at de skulle få tilgang til denne.

Howard Menger (1922-2009)

Daniel Fry (1908 -1992)

Amerikansk ingeniør, ansatt på den militære rakettoppskytningsbasen White Sands. Der ble han så kontaktet av Alan, en utenomjordisk. Dette er beskrevet i Frys bok: «The White Sands incident.»

Kanskje den mest esoteriske og dyptskuende av alle kontaktpersonene. Var etter all sannsynlighet det han i sin bok: «Other Tongues Other Flesh», kaller en vandrer, d.v.s. en sjel fra en annen og høyere utviklet planet inkarnert her som et ‘vanlig’ menneske.

George Hunt Williamson (1926-1986)

Frank E. Stranges (1927 -2008)

Stranges var fra 1959 og frem til sin død i 2008, kontaktperson for Venusianeren Valiant Thor og gruppen rundt ham. Som en av syv personer som hadde denne direkte kontakten, formidlet han mye unik og interessant informasjon blant annet i bøkene: Stranger at the Pentagon, Saucerama og Outwitting Tomorrow, den sistnevnte av Valiant Thor. Her er et nettsted med mange av hans artikler.

 Valiant Thor – A Venusian at the Pentagon, by Frank E. Stranges

UFO-fotografen Antonio Urzi

Urzi har etter all sannsynlighet kontakt med rombrødrene, men dette vites ikke sikkert.

Utslipp av sporingsskive,
11. september 2011

Urzi kommenterer opptaket
til venste

mars 2010

Urzi har over 1700 UFO-opptak, tatt fra et lite loftsvindu i hans bolig i Milano, Italia. Opptakene har vært analysert av eksperter og ingen har kunnet påvise noen form for falskneri. Dessuten er en rekke opptak og blitt gjort med vitner til stede, samt at dette er blitt dokumentert på video.

Noen nålevende kontaktpersoner:

Sixto Paz Wells(Peru)

Grunnleggeren av ‘Operasjon Rama’.
Sixto P.W. har ved en rekke anledninger fått sine utenomjordiske venner til å dukke opp mens journalister har vært til stede.

Ble på 60-tallet kontaktet av BEA, en kvinnelig representant fra «Nordics», den samme utenomjordiske sivilisasjonen som Adamski, Fry og Menger hadde forbindelse med. Lindgrens kontakter har vært via telepati, fysiske møter med utenomjordiske og observasjoner av fartøy. Dette pågår fremdeles.

Sten Lindgren(Sverige)

James Gilliland(USA) – ECETI

Gillilands ranch i Washington, USA har i en årrekke vært et ‘hotspot’ for UFO aktivitet, og et populært reisemål for de som selv ønsker å oppleve fenomenet.

Eduard(Billy) Meier, er den mest kontroversielle og omdiskuterte av alle nålevende kontaktpersoner. Mye tyder på at han i utgangspunktet hadde kontakt med rombrødrene, men at hans kontakter senere og har vært med negative utenomjordiske som blant annet har bidratt til at hans ego er blitt blåst enormt opp. Meier er for eksempel blitt fortalt at han er profeten for den nye tidsalder og at ingen andre kontaktpersoner har noe å fare med. I følge informasjon fra rombrødrene gitt til kontaktpersonen Sixto P. Wells, er et ekte budskap fra dem konstruktivt, oppløftende og beregnet for alle. Det nærer verken kontaktpersonens ego eller sverter andre(Kilde: S.P. Wells. The Invitation).  
Problemet med negative som tar kontakt og utgir seg for rombrødre og prøver å ødelegge for dem ved å skape forvirring, har vært godt kjent helt siden 50-tallet. En beskrivelse av dette finnes i boken: «UFOs Confidential!» av George Hunt Williamson og John McCoy(se litteraturlisten). En annen mulighet er at etterretningstjenester for å deskriditere Meier kan ha påvirket ham på en negativ måte ved hjelp av mind control teknikker.

AktueltBakgrunnsinfoOm rombrødreneTåkeleggingenKontaktpersonerUFO-teknologien|
 VitneprovOffentliggjøringUFO videoerLenkerLitteraturlisteForedragKontakt